O meni

zdenka mbzZdenka Bučar

NPK maserka
Svetovanje o zdravi in uravnoteženi prehrani

Po končanem izobraževanju za gostinskega tehnika sem se zaposlila v UKC Ljubljana,v Službi bolniške prehrane - programsko dietetski oddelek,kjer delam od leta 1983 kot dietni tehnik.
Osrečuje in izpolnjuje me delo z ljudmi. Rada pripomorem k njihovemu dobremu počutju, ohranjanju zdravja ter lepote, tako zunanje kot notranje. Ravno zato sem se odločila, da združim svoje dolgoletne izkušnje in znanje o zdravi in uravnoteženi prehrani, z novo pridobljenimi znanji o masažah.Svoje znanje sem nadgrajevala z različnimi tečaji (ročna limfna drenaža, klasična švedska masaža, anticelulitna masaža,tuina-kitajska masaža,access bars,kineziotaping,maderoterapija).S kombiniranjem teh znanj tako pripomorem k skrbi za zdrav življenski slog posameznika. Vendar pa se je potrebno zavedati, da smo mi sami tisti, ki skrbimo za splošno dobro počutje organizma ter tako ohranjamo Bogastvo Zdravja.
 
Vse se začne s prvim korakom - kitajska modrost.
 
Naredimo prvi korak v bolj zdravo in prijetno življenje!

Spletna stran uporablja piškotke! Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih in onemogočanju si preberite v pogojih uporabe.
Preberi več o onemogočanju piškotkov..

EU Cookie Directive Module Information